Magyar Tudományosság Külföldön

MTÜ: Karrieriránytű. Galaxis útikalauz fiatal kutatóknak című konferencia

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében kerül sor a Karrieriránytű. Galaxis útikalauz fiatal kutatóknak című konferenciára December 1-3. között, a Domus 'Collegium Hungaricum' -ban

2021. november 17.


A Kárpát-medencei doktorandusz szervezetek - az Akadémia Határon Túli Magyarok Titkárságának támogatásával - a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében 2021. december 1-3. között Karrieriránytű. Galaxis útikalauz fiatal kutatóknak címmel konferenciát szerveznek a Domus ’Collegium Hungaricum’ épületében.

A konferencia keretein belül a szervezők átfogó képet szeretnének adni a doktorandusz- és kutatói szervezetekről, azok tevékenységeiről és kiadványairól, érintve a tudománykommunikációt és a különböző kutatói életpályákat.

A rendezvény programja

A rendezvény helyszíne: Domus ’Collegium Hungaricum’, Budapest 1146, Abonyi utca 10.

A koronavírus-járványra és a rendezvények regisztrációs rendjére való tekintettel a Magyar Tudomány Ünnepén a következő szabályok érvényesek:
A rendezvényen a belépéshez szükséges az érvényes védettségi igazolvány,
a tulajdonosa személyazonosságát igazoló dokumentum (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint a regisztrációt visszaigazoló e-mail bemutatása.

A rendezvényen való személyes részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük jelezze a HTMT konferencia e-mail címen: <hmt [dot] konferencia [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu>


A rendezvényen kép és videófelvétel készül! Az online közvetítés elérhető lesz a https://www.facebook.com/DomusCafe oldalon.