Délvidékért ösztöndíj

A Délvidékért ösztöndíjról

A Délvidékért Kiss Alapítvány ösztöndíjpályázatot ír ki délvidéki magyar kutatók magyarországi kutatóhelyeken végzendő tudományos munkájának támogatására. A tudományterületet az alapítvány nem korlátozza, tehát mindhárom nagy tudománycsoport (az élő és az élettelen természettudományok, valamint a társadalomtudományok) területéről várja a jelentkezőket.
A pályázat célja, hogy segítse a délvidéki magyarság kapcsolódását a magyar és a nemzetközi tudományos közélethez, s egyúttal elősegítse a magyar tudományos szaknyelv használatát a Délvidéken.

I. Délvidékért otthon ösztöndíjpályázat 2023 ősz

Délvidékért otthon ösztöndíjpályázat őszi kiírása ide kattintva érhető el.

A pályázatot 2023. október 2-ától 2023. november 6-án 14 óráig az Akadémiai Adattárhoz kapcsolt Délvidékért pályázati rendszeren keresztül lehet benyújtani az alábbi linken:

https://palyazat.mta.hu/delvidekert_otthon_2023_osz/

II. Délvidékért ösztöndíjpályázat 2023 ősz

Délvidékért ösztöndíjpályázat őszi kiírása ide kattintva érhető el.

A pályázatot 2023. október 2-ától 2023. november 6-án 14 óráig, az Akadémiai Adattárhoz kapcsolt Délvidékért pályázati rendszeren keresztül lehet benyújtani az alábbi linken:

https://palyazat.mta.hu/delvidekert_2023_osz/

A pályázati rendszerbe való belépés technikai előfeltétele, hogy a pályázó regisztráljon és feltöltse adatait az Akadémiai Adattárban (https://aat.mta.hu/aat/Registration/Application).

A pályázatokkal kapcsolatban munkaidőben (H-Cs, 8-16.30 és P: 8-14 óra között) a +36-1-411-6196-os telefonszámon és/vagy a delvidekert[at]titkarsag.mta.hu e-mail címen kérhető információ.

Az Akadémiai Adattár, az AAT az alábbi linken érhető el:

https://aat.mta.hu/aat/

Az Akadémiai Adattár használatához ide kattintva tölthető le segédlet.

Az Egységes Pályázati Keretrendszer (EPK) használatához ide kattintva érhető el segédlet. A Magyar Tudományos Művek Tárával (MTMT) kapcsolatban az alábbi linken található elérhetőségeken kapható tájékoztatás: https://mtmt.hu/helpdesk