IV. Agrártudományok Osztálya

Felhívás Stefanovits Pál Emlékdíjra

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya és a Talajtani, Vízgazdálkodási és Növénytermesztési Tudományos Bizottsága, valamint a Magyar Talajtani Társaság (MTT) meghirdeti a 2023. évi „Stefanovits Pál Életműdíj”-ra történő jelölést.

TOVÁBB

Székfoglaló előadások

Szendrő Zsolt, az MTA rendes tagja, Gócza Elen, az MTA levelező tagja és Faragó Sándor, az MTA levelező tagja székfoglaló előadásai az MTA székházban.

TOVÁBB
Konferencia és ünnep – Az MTA Agrártudományok Osztálya és a Talajtani Intézet tudományos ülése Németh Tamás akadémikus születésének 70. évfordulójára Konferencia és ünnep – Az MTA Agrártudományok Osztálya és a Talajtani Intézet tudományos ülése Németh Tamás akadémikus születésének 70. évfordulójára

Konferencia és ünnep – Az MTA Agrártudományok Osztálya és a Talajtani Intézet tudományos ülése Németh Tamás akadémikus születésének 70. évfordulójára

A kutatóprofesszort, az Akadémia egykori főtitkárát, az Agrártudományok Osztályának korábbi elnökét a tiszteletére rendezett, „A talajtermékenység fenntartása nélkülözhetetlen természeti erőforrásaink hosszú távú megőrzésében” címmel tartott tudományos tanácskozáson köszöntötték az MTA Székház Dísztermében.

TOVÁBB
  • 62 találat
  • További