VI. Műszaki Tudományok Osztálya

Gábor Dénes-díjban részesült a Műszaki Tudományok Osztálya tagja, Stépán Gábor

Átadták a fizikai Nobel-díjas Gábor Dénesről elnevezett elismeréseket az Országházban. Idén 14 tudós, orvos és oktató vehette át a díjat. Az országgyűlés elnöke a díjátadón arról beszélt: a kutatás-fejlesztés nem csak az ország versenyképességéhez járul hozzá, hanem a nemzeti öntudatot is erősíti – hangzott el az M1 Híradójában.

Neuromorf Információ Technológiák

Az MTA Műszaki Tudományok Osztálya Informatikai Tudományos Bizottsága és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara "Neuromorf Információs Technológiák" címmel tart előadásokat 2017. november 10-én 14.00-tól Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara Simonyi Károly előadótermében.

Ember-gép közötti kommunikáció a tervezésben

A Műszaki Tudományok Osztálya Gépszerkezettani Tudományos Bizottsága "Ember-gép közötti kommunikáció a tervezésben" címmel tartja előadóülését 2017. november 13-án 10.00-tól az MTA Székházának Felolvasótermében.

Emberközpontú technológia

A Műszaki Tudományok Osztálya Elektronikus Eszközök és Technológiák Tudományos Bizottsága "Emberközpontú technológia" címmel tartja tudományos ülését 2017. november 7-én az MTA Székházának Felolvasótermében.

  • 85 találat
  • További