V. Orvosi Tudományok Osztálya

A Richter Gedeon Nyrt. pályázatot tett közzé, a Társaság K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatására és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítésére.

2022. február 28.

A Richter Gedeon Nyrt. 2022. február 14-én pályázatot tett közzé, a Társaság K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatására és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítésére.
A pályázat kétfordulós, a második fordulóban meghívásos, pénzdíjazott jellegű. Az előpályázatra - mely az első forduló -, egy rövid (maximum 4 oldal terjedelmű) témajavaslatot várnak, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerülnek kiválasztásra azok a témajavaslatok, melyek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést köt a cég. Ezt követően, a részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a várhatóan maximum 4 db támogatandó pályázatról.

Az előpályázat beadási határideje 2022. március 16., szerda.

A pályázati kiírás teljes anyaga, a kiírás napjától – 2022. február 14. - olvasható a Richter Gedeon Nyrt honlapján https://www.gedeonrichter.com a K+F pályázatok között.