Az MTA pályázatai

Lejárt pályázat - Lejárt pályázat - Pályázati felhívások akadémiai könyv-, folyóirat-kiadási, és internetes tartalom megjelentetési támogatások elnyerésére - 2024-re vonatkozóan

2023. november 13.

Az adatkezelés vonatkozásában az MTA Titkársága és MTA közös tájékoztatója (GDPR 13. cikk szerinti tájékoztatás) itt érhető el.

A Magyar Tudományos Akadémia
pályázati felhívása
akadémiai könyvkiadási támogatás elnyerésére 2024-re vonatkozóan

A teljes pályázati felhívás ide kattintva letölthető.

A felhívás 2. (kiadói nyilatkozat), és 3. számú melléklete (költségterv) a számokra kattintva tölthető le. (A 3. számú költségterv melléklet-sablont csak költségvetési szerveknek kell használnia.)

Az 1. számú mellékletet (Pénzügyi elszámolás összesítő) a Gazdasági Igazgatóság küldi meg a nyertes műveket megjelentető kiadóknak, azt a pályázat benyújtásajkor nem kell beküldeni.

A könyvpályázati felület a következő linken érhető el:

https://palyazat.mta.hu/konyvpalyazat_2024/

A Magyar Tudományos Akadémia meghívásos pályázati felhívása nyomtatott és elektronikus folyóiratok kiadásának, valamint tudományos ismereteket magas színvonalon rendszeresen közvetítő internetes tartalmak megjelentetésének támogatására

2024-re vonatkozóan

A teljes pályázati felhívás ide kattintva tölthető le.
A felhívás 3. (kiadói/honlap működtetői nyilatkozat) és 4. számú melléklete (költségterv) a számokra kattintva tölthető le. (A 4. számú költségterv melléklet-sablont csak költségvetési szerveknek kell használnia.)

Az 1. számú mellékletet (a pályázaton résztvenni jogosult folyóiratok és tartalmak listáját a felhívás tartalmazza).

A 2. számú mellékletet (Pénzügyi elszámolás összesítő) a Gazdasági Igazgatóság küldi meg a nyertes műveket megjelentető kiadóknak, azt a pályázat benyújtásajkor nem kell beküldeni.

A folyóirat-pályázati felület a következő linken érhető el:

https://palyazat.mta.hu/folyoiratpalyazat_2024/

Az internetes tartalmak pályázati felülete a következő linkek érhető el:

https://palyazat.mta.hu/internetestartalom_2024/

A pályázatok benyújtási határideje 2023. december 13. 12 óra (magyarországi idő szerint)

Az AAT és az EPK rendszerrel kapcsolatos kérdésekben a Szervezési Osztály munkatársától (Tel.: +36 1 411 6100/511-es), a pályázattal kapcsolatos egyéb kérdésekben a Stratégiai Osztály munkatársaitól (Tel.: +36 1 411 6212; +36 1 411 6222) munkaidőben (Hétfő-csütörtök: 8-16.30, Péntek: 8-14.00 óráig) kérhető felvilágosítás.
(E-mailes elérhetőség: kfb[dot]titkarsag.mta.hu)