Hetente értékes nyeremények, havonta tablet a legjobbaknak – itt az online Alumni-kvíz!

Az október 16-án induló négyhetes témahónapban a klímaváltozás és fenntarthatóság tárgyában várjuk a válaszokat az Alumni Program Facebook-és Instagram-oldalán feltett kérdésekre.

2023. október 17.

Az Alumni Program Facebook- és Instagram-oldalán hetente felteszünk néhány kérdést eltérő témakörökben. Egy témahónap négy hétig tart. Azok között, akik helyesen válaszolnak a heti kérdésekre, értékes ajándékokat – Alumni-ajándékcsomagot, JBL wireless fülhallgatót – sorsolunk ki. Akik legalább kétszer játszanak – és válaszolnak helyesen – a témahónap alatt, újra bekerülnek egy nagy kalapba, és a legszerencsésebb egy tabletet nyerhet!

Az első téma egy kicsit visszavisz a 2022/23-as középiskolai tanulmányi verseny világába, hiszen a klímaváltozásról és a fenntarthatóságról kérdezünk titeket, a november 13-án induló témahónapban pedig a mesterséges intelligencia következik. Utána egy hónap szünet, januárban pedig tágabb hazánkban, az Európai Unióban barangolunk majd.

Részletesebb információk, az aktuális kérdések és a korábbi hetek megoldásai a verseny.mta.hu oldalon, ide kattintva érhetők el.