Aktivitási verseny iskolák és szervező tanárok számára

Az idei tanév legtöbb Alumni-eseményét megrendező iskolák és a legtöbb Alumni-rendezvényt megszervező tanárok munkáját díjazzuk. Részletek, határidők, nevezés a cikkben.

2023. október 12.

A Középiskolai MTA Alumni Programban részt vevő iskolák és az MTA Alumni-eseményeket szervező tanárok számára az idei tanévben MTA Alumni aktivitási versenyt szervezünk. Azokat az iskolákat és szervező tanárokat szeretnénk jutalmazni, akik a legaktívabban vesznek részt programunkban, vagyis a legtöbb előadást, Alumni-eseményt szervezik meg a 2023/24-es tanévben. A versenyen való részvételhez regisztrálni kell az alábbiak szerint.

Iskolák aktivitási versenye

Az iskolák aktivitási versenyében a 2023/24-es tanévben a legtöbb Alumni-eseményt szervező tíz iskolát díjazzuk egyenként 400 ezer forinttal, amelyet például szertár- vagy stúdióbővítésre, a tanórán kívüli foglalkozások anyagigényére, a fenntarthatóság támogatására vagy más, az oktatás feltételeit javító célra fordíthatnak.

  • A tanévhez számít minden 2023. október 1. és 2024. június 21. között megtartott Alumni-esemény, melynek beszámolóját a Középiskolai MTA Alumni Program koordinátora elfogadta.
  • Az események adatait az iskolai aktivitási verseny regisztrációs űrlapján kell megadni.
  • Beküldési határidő: 2024. július 15. Eredményhirdetés: 2024. július 22.

Szervező tanárok versenye

Díjazni szeretnénk az eseményeket szervező tanárok munkáját is, mert elkötelezett tanárok nélkül nincsenek aktív iskolák. A 2023/24-es tanévben a legtöbb Alumni-eseményt kezdeményező/szervező öt tanárnak egyenként 300 000 Ft értékű jutalmat ajánlunk fel szakmai önfejlesztésük támogatására, egy a lehetőségek közül általuk választott ajándékutalvány formájában. A szervező tanárok az aktivitási versenyre a tanév során általuk szervezett eseményekkel regisztrálhatnak legkésőbb 2024. július 15-ig.

  • A tanévhez számít minden 2023. október 1. és 2024. június 21. között megtartott Alumni-esemény, melynek a beszámolóját a Középiskolai MTA Alumni Program koordinátora elfogadta.
  • Az események adatait a szervező tanárok aktivitási verseny regisztrációs űrlapján kell megadni.
  • Beküldési határidő: 2024. július 15. Eredményhirdetés: 2024. július 22.

Az aktivitási verseny e-mailcíme: verseny [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu Az események szervezésével kapcsolatban felmerülő kérdésekre az alumni [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu e-mailcímen Gilicze Bálint, a Középiskolai MTA Alumni Program koordinátora szívesen válaszol.