Segítsen, hogy segíthessünk! – Akadémiai jótékonysági adománygyűjtés a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola diákjainak támogatására

A Magyar Tudományos Akadémia 2023-ban is folytatja jótékonysági adománygyűjtését, amelynek célja a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola szociális támogatási programjának segítése.

2023. december 19.

A szociális támogatási program a Főiskola kedvezőtlen anyagi helyzetű diákjainak terheit kívánja könnyíteni, amelyre az elhúzódó ukrajnai háború miatt még a korábbiaknál is nagyobb szükség van.

Megköszönve az eddigi és a jövőbeni nagylelkű adományokat, a Főiskola hallgatói egy kisfilmet készítettek, ami ide kattintva nézhető meg.

Ha módjában áll hozzájárulni jótékonysági gyűjtésünkhöz, s ezáltal a kárpátaljai fiatalok felsőfokú tanulmányainak folytatásához, pénzbeli felajánlását az MTA – Magyar Államkincstárnál vezetett – alábbi bankszámlájára küldheti el:

Magyar Tudományos Akadémia
10032000-01483556-00000000

A közlemény rovatban, kérjük, tüntessék fel: Kárpátaljai Magyar Főiskola”

Külföldről történő utalás esetén a pénzbeli felajánlásokat a Magyar Tudományos Akadémia – szintén a Magyar Államkincstárnál vezetett – HU71 1003 2000 0148 3556 0000 0000 számú (IBAN) számlájára küldhetik el. Minden esetben fel kell tüntetni a számlaszámon túl a számlavezető („account with institution”) Magyar Államkincstár SWIFT kódját: HUSTHUHB valamint a Kincstár levelező („correspondent”) bankjaként a Magyar Nemzeti Bank SWIFT kódját is: MANEHUHB. A közlemény rovatban külföldről történő utalások esetében is, kérjük, hogy tüntessék fel: „Kárpátaljai Magyar Főiskola”.

A fenti számlaszámokra beérkező összegeket az MTA elkülönítetten fogadja és kezeli, így a gyűjtésből származó teljes összeg cél szerinti felhasználása pontosan nyomon követhető. Az Akadémia a felajánlásokról és a beérkezett pénzadományok felhasználásáról folyamatosan tájékoztatást ad.


Mivel a legkisebb adomány is nagy segítséget jelent a Kárpátaljai Magyar Főiskola diákjai számára, felajánlását ezúton is hálásan köszönjük!