Gazdagítsa könyvtárát! - Nyereményjátékot indítunk a Facebookon

A Magyar Tudományos Akadémia egyik fő stratégiai célja egy tudománybarát társadalom építése. Különösen fontos ez a mai dezinformációs környezetben, ahol a laikusok egyre nehezebben tudják megkülönböztetni a hiteles tartalmakat és forrásokat az áltudományos szennytől. Tudománynépszerűsítő munkája legújabb lépéseként az MTA a Typotex Kiadóval együttműködve nyereményjátékot hirdet.

2024. augusztus 27.

A Magyar Tudományos Akadémia és a Typotex Kiadó közös nyereményjátékot hirdet a Magyar Tudományos Akadémia Facebook-oldalán. A játék első sorozata 2024. augusztus 27-étől 2024. december 10-éig tart, ez idő alatt minden második héten egy tudományos témájú kérdést teszünk közzé. Akik helyesen válaszolnak, részt vesznek a sorsoláson, ahol a Typotex Kiadó könyveinek egy-egy értékes példányát nyerhetik meg.

A játék részvételi feltételei

Tájékoztatjuk, hogy a játék nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a Facebook nem szponzorálja, támogatja, szervezi vagy hagyja jóvá. A Facebookot a játékból eredően vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, és panaszkezelésre sem köteles. A játék tartalmáért kizárólag a szervezők felelősek.

A nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A játékban való részvétellel a résztvevő kifejezetten elfogadja a részvételi feltételeket.

Szabályzat és adatvédelmi tájékoztató

A játék részvételi feltételei és az adatvédelmi tájékoztató elérhető az alábbi linkeken:

  • A részvételi feltételek és az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva olvasható.

Kapcsolat és további információk:

  • Email: info [at] mta [dot] hu
  • Telefon: + 36 30 379 7172

A postázással és szállítással kapcsolatos információk:

  • Telefon: +36 70 410 2413