A Global Young Academy pályázati felhívása

A Global Young Academy 2020. szeptember 15-ig várja fiatal (alapvetően 40 év alatti és PhD fokozatot legfeljebb 7 éve szerzett) kutatók jelentkezését tagjai közé. A Fiatal Kutatók Akadémiája felajánlotta segítségét a hazai pályázóknak.

2020. július 29.

A Global Young Academy 2020. szeptember 15-ig várja fiatal (alapvetően 40 év alatti és PhD fokozatot legfeljebb 7 éve szerzett) kutatók jelentkezését tagjai közé. A tagság öt évre szól, és kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnének részt venni egy nemzetközi, multidiszciplináris, fiatal tudományos társaság szerteágazó tevékenységében. A szervezetről és a jelentkezés feltételeiről, menetéről bővebb információ a https://globalyoungacademy.net/, illetve a https://globalyoungacademy.net/call-for-new-members/ honlapokon érhető el.

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a hazai kutatók minél nagyobb számban képviseltessék magukat a hasonló nemzetközi szervezetekben, ezért támogatni kívánja az érdeklődő jelentkezőket, hogy minél versenyképesebb pályázati anyagot nyújthassanak be. E célból az FKA az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • a pályázathoz és a Global Young Academy működéséhez kapcsolódó kérdések megválaszolása,
  • a pályázati anyag véleményezése annak beküldése előtt,
  • valamint indokolt esetben segítség az ajánlólevél beszerzésével kapcsolatban.

Az érdeklődők számára augusztus első heteiben virtuális fórumot szervezünk, ahol a Global Young Academy tevékenységének bemutatása mellett a pályázattal kapcsolatos kérdésekre is válaszolunk. A fórumon való részvételhez kérjük az alábbi linken néhány rövid kérdés megválaszolását, hogy a csatlakozás menetéről bővebb információt küldhessünk az érdeklődőknek.

Kérdésekkel, illetve további információért Toldi Gergelyhez is lehet fordulni a toldigergely [at] yahoo [dot] com email címen.