Eseménynaptár

Munkamánia és kiégés a tudományban

Időpont

2022. október 10. 13.00-14.30 óra között

Helyszín

Online
Zoom-esemény, élőben

Részletek

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) Kisgyermekesek és Kutatónők Helyzetével Foglalkozó Bizottsága a munka-magánélet egyensúly témakörében webináriumot rendez 2022. október 10-én 13:00-14:30 között, melynek címe „Munkamánia és kiégés a tudományban”. A programon Dr. Hoyer Mária klinikai és addiktológiai szakpszichológus (Budai Egészségközpont) és Dr. Kun Bernadette pszichológus (ELTE) ismerteti a munkamánia és kiégés problémakörének elméleti és gyakorlati hátterét, felismerésének lehetőségeit, kezelését és gyógyulását. Az előadásokat követően a szakértők válaszolnak a közönség kérdéseire is. A programot Dr. Kovács Karolina Eszter és Dr. Zsidó András Norbert pszichológusok, az FKA tagjai fogják moderálni.

A rendezvény ide kattintva online követhető.

 

Moderátorok:

Dr. Kovács Karolina Eszter (Debreceni Egyetem BTK Pszichológiai Intézet, a Fiatal Kutatók Akadémiájának /FKA/ Kisgyermekesek és Kutatónők Helyzetével Foglalkozó Bizottság társ-koordinátora)

Dr. Zsidó András Norbert (Pécsi Tudományegyetem BTK Pszichológiai Intézet, FKA fjúságmentorációs Bizottság és Nemzetközi Bizottság tagja)