MTA SZAB-székház - 110-es előadóterem 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
Részletek
Program
Az agroökológiai feltételekhez alkalmazkodó termesztéstechnológiát megalapozó kutatások a Debreceni Egyetem AKIT Karcagi Kutatóintézetében Zsembeli József (DE Karcagi Kutatóintézet)
A fehérvirágú édes csillagfürt mint potenciális lehetőség a fenntartható gazdálkodásban Zsombik László (DE Nyíregyházi Kutatóintézet)
A búza szárazságtűrése és annak genetikája Pauk János (Gabonakutató Nonprofit Kft.)
Termésminőség és tápanyagellátás a zöldségtermesztésben Terbe István (SZIE KERTK)
Újszerű méréstechnikák a zöldségtermesztési kutatásoknál Kovács András (NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar)
Talajtakarási módok hatása szamóca vegetatív és generatív produktumára Király Ildikó (NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar)
Alanynemesítés és alanytermesztés Kocsis László (PE Georgikon Kar)
A Narancsízű és a Pannon frankos szőlőfajták réztoxicitásának vizsgálata klorofillfluoreszcencia-indukció segítségével Baglyas Ferenc, Pölös Endre (NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar)
Klímahatások a csemegeszőlők bogyó- és fürttömegére Hajdu Edit (NAIK SZBKI)
Az állati eredetű élelmiszerek értékteremtő lehetőségei Szerbiában és a Vajdaságban Könyves Tibor (MEGATREND University Faculty of Biofarming, Topolya / Bačka Topola, Szerbia)
Néhány szálfű és fűhibrid termőképessége és takarmányozási minősége hazai kísérletekben Tasi Julianna, Bajnok Márta, Halász András, Hoffmann Richárd, Orosz Szilvia, Süli Ágnes (SZIE MKK, KE AKK, SZTE MGK)
Lecitin alkalmazása és a pálmaolaj kiváltása hazai alapanyaggal nagyhozamú tejelő tehenek takarmányozásában Mikó Józsefné Jónás Edit, Süli Ágnes (SZTE MGK)