Az MTA köztestületének tagjai

A lekérdezés folyamatban...
loading...
   
Rezessyné Szabó Judit Mária

Rezessyné Szabó Judit Mária

PhD 2003

Szakterület Élelmiszer biotechnológia, alkalmazott enziomológia, funkcionális élelmiszerek fejlesztése
Kémiai Tudományok Osztálya

Foglalkozás Egyetemi docens,tanszékvezető

Kutatási téma

  • Élelmiszeripari jelentőségű enzimek fermentációs előállítása, jellemzése és alkalmazása
  • Funkcionális élelmiszerek fejlesztése
  • Oligoazacharidok biokonverziós előállítása

Publikációk Rezessyné Szabó Judit Mária publikációs listája

Szervezeti tagságok

  • Élelmiszer-tudományi Bizottság
  • Élelmiszer-biotechnológiai Munkabizottság

Elérhetőségek

  • Budapesti Corvinus Egyetem
    Élelmiszertudományi Kar
    Sör- és Szeszipari Tanszék
    1118 Budapest, Ménesi út 43-45., E. ép.
    Magyarország
    Tel.: +36 1 4826396
    Tel.: +36 1 4826214
    Fax: +36 1 4826558
    Email: Rezessyne.Szabo.Judit@uni-mate.hu

Keresés az adatbázisban

vissza