14.10-14.30 Prof. Dr. Paulik Edit (Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, Népegészségtani Intézet): Az „Egy Egészség” megközelítés és annak szerepe a megelőzésben az egészségügyi rendszerekben
14.30-14.50 Dr. Szabó Andrea PhD (Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, Népegészségtani Intézet): Az „Egy Egészség” koncepció a magyar antimikrobiális stewardship-ben
14.50-15.10 Dr. Gajdács Márió PhD (Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, Népegészségtani Intézet): Egészségügyi szakdolgozók fertőző betegségekkel és antimikrobiális rezisztenciával kapcsolatos attitűdje és ismeretei
15.10-15.30 Dr. Szepesi-Bencsik Dóra PhD (Szegedi Tudományegyetem, Mérnöki Kar, Élelmiszermérnöki Intézet): Állatgyógyászati készítmények az élelmiszerláncban