II. Filozófiai és Történettudományok Osztálya

Sipos Gábor külső tag székfoglalója

A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és Történettudományok Osztálya tisztelettel meghívja Sipos Gábor, az MTA külső tagja Az erdélyi reformátusok zsinatai a 17–18. században c. székfoglaló előadására.

Benkő Elek levelező tag székfoglalója

A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és Történettudományok Osztálya tisztelettel meghívja Benkő Elek, az MTA levelező tagja Erdély a középkori Magyar Királyságban – régiók régészete a Kárpát-medencében c. székfoglaló előadására.

Gyáni Gábor rendes tag székfoglalója

A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és Történettudományok Osztálya tisztelettel meghívja Gyáni Gábor, az MTA rendes tagja Kulturális nacionalizmus és a modernitás c. székfoglaló előadására.

Kövér György levelező tag székfoglalója

A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és Történettudományok Osztálya tisztelettel meghívja Kövér György levelező tag Patrónus és tanítványi gárda: a Domanovszky-iskola c. székfoglaló előadására.

Adriányi Gábor külső tag székfoglalója

A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és Történettudományok Osztálya tisztelettel meghívja Adriányi Gábor, az MTA külső tagja A magyar kormány intervenciója az Első Vatikáni Zsinaton 1870-ben c. székfoglaló előadására.

  • 36 találat
  • További