Eseménynaptár

3. Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia

Konferencia

Időpont

2017. október 27., 11:00 óra

Helyszín

Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar - 118. terem
400591 Kolozsvár (Románia), Teodor Mihali utca 58-60

Részletek

2017. október 27-én harmadik alkalommal kerül sor Kolozsváron a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferenciára a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete, a Pro Oeconomica Egyesület, a Kolozsvári Akadémiai Bizottság, a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet és az EME Jog-, Közgazdaság- és Társadalomtudományi Szakosztálya közös szervezésében. 

A konferencia célja egyrészt megosztani és népszerűsíteni a közgazdaság- és gazdálkodástudományok terén elért friss kutatási eredményeket, másrészt teret adni a hazai egyetemi oktatók és kutatók számára szakmai tapasztalatszerzésre, valamint személyi és intézményi kapcsolataik bővítésére.

Az előadások a következő szekciókban hangzanak el: Pénzügy és számvitel, Közgazdaságtan, Menedzsment, Marketing, Gazdasági informatika.

A konferencián bemutatott tanulmányok egy részét (15-20 tanulmányt) szakmai és nyelvi lektorálás és számítógépes tördelés után, a Közgazdász Fórum című, magyar és angol lapszámokat megjelentető tudományos folyóiratban közöljük.

Szervező

Erdélyi Múzeum-Egyesület Jog-, Közgazdaság- és Társadalomtudományi Szakosztály

Kapcsolattartó

Kerekes Kinga