// ERC Nemzeti kapcsolattartó pont

Webinárium a Horizont Európa keretprogramról, benne az ERC-pályázatokról

Az NKFIH szervezésében 2021. február 18-án kerül sor arra a webináriumra, amely többek között az új ERC-pályázatok tudnivalóit ismerteti

2021. február 16.

Az NKFIH szervezésében webináriumsorozat indult az EU új kutatási keretprogramja, a Horizont Európa bemutatására és népszerűsítésére, és ennek keretében 2021. február 18-án 10 órai kezdettel kerül sor "A kutatói karrierépítés lehetőségei" címmel arra az online rendezvényre, amelyen a magyar ERC NCP-k az idei ERC-pályázatokról tartanak előadást. Jóllehet a pályázatok megjelenése még várat magára, mivel az ehhez szükséges hivatalos dokumentumokat az EU még nem tette közzé, az NCP-k igyekeznek mindent, ami aktuálisan tudható, elmondani az idén esedékes ERC-pályázatokról.

A február 18-i online rendezvényen a részvétel regisztrációhoz kötött. A rendezvény részletes programját az NKFIH honlapján lehet megtalálni, és ugyanezen a linken lehet regisztrálni 2021. február 17-én 15 óráig.

A regisztrált résztvevők a rendezvény előtt az NKFIH-tól emailben megkapják az online felületre való belépéshez szükséges linket.

Aki a webinárium keretében nem tudja feltenni a kérdését, 2021. február 19-én 13 és 14:30 óra között online konzultáció keretében kaphat erre lehetőséget, amennyiben a konzultációra 2021. február 18-án 15 óráig az NKFIH honlapján regisztrál.