Fiatal Kutatók Akadémiája

Pályázatíró workshop a Marie Skłodowska-Curie Actions posztdoktori programhoz a Fiatal Kutatók Akadémiája, az ELKH TTK és az NKFIH szervezésében

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal (NKFIH) és az ELKH Természettudományi Kutatóközpontjával együttműködésben jelenléti workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjára való pályázáshoz kapcsolódóan, 2021. szeptember 17-én, pénteken, 10-13 óra között.

2021. szeptember 9.

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) kiemelten fontosnak tartja a hazai tudományos kiválóság erősítése és megújulása szempontjából is a hazai kutatók külföldi tapasztalatszerzését, ennek előmozdítását és népszerűsítését. Ehhez kapcsolódóan júliusban egy, a Marie Skłodowska-Curie programmal kapcsolatos, nagy sikerű általános tájékoztató webináriumot szerveztünk az NKFIH-val együttműködésben. A programon felmerült kérdések és igények alapján most egy szeptemberi jelenléti workshop formájában szeretnénk célzottan segíteni azokat, akik az idei, 2021. október 12-i beadási határidővel kiírt MSCA PF pályázati felhívásra kívánnak benyújtani pályázatot, és már rendelkeznek pályázattervezettel. A workshopon a résztvevők a pályázattervezeteik alapján a megírással kapcsolatos konkrét kérdésekre vonatkozóan kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértő és nemzeti kapcsolattartók bevonásával.

A workshop helyszíne az ELKH Természettudományi Kutatóközpont, Kis Előadóterme (1117, Budapest, Magyar tudósok körútja 2., földszint). Az eseményen való részvétel a program jellege miatt regisztrációhoz kötött, és az elérhető helyek száma 20 főben limitált, mely a jelentkezések sorrendjében kerül feltöltésre. Ezért kérjük, hogy részvételi szándékukat az alábbi linken jelezzék, legkésőbb 2021. szeptember 13-áig: https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/marie-sklodowska-curie-akciok-posztdoktori-osztondij-workshop

További információ: Jeney Nóra, MSCA NCP (nora [dot] jeney [at] nkfih [dot] gov [dot] hu); Borza Beatrix, MSCA NCP (beatrix [dot] borza [at] nkfih [dot] gov [dot] hu).