Domus ösztöndíj

Domus intézményi pályázatok

2021. április 22.

A Magyar Tudományos Akadémia Domus pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2022. évi működési támogatására.

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar tudományosság intézményesülését a szomszédos országokban, és segíteni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos magyar tudományos műhelyek fejlődését, illetve kiadványok megjelentetését.

I. Domus intézményi működési pályázat 2022


A pályázat ide kattintva érhető el.

A pályázatot 2022. április 20-ig, kell benyújtani, a 2. számú mellékletben szereplő pályázati adatlap kitöltésével, magyar nyelven, postai küldeményként, személyesen vagy elektronikus úton az alábbi címen:

MTA Titkársága Határon Túli Magyarok Titkársága 1051 Budapest, Nádor utca 7. domus [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu

II. Domus intézményi kiadvány támogatási pályázat 2022


A pályázat ide kattintva érhető el.

A pályázatot 2022. április 20-ig, kell benyújtani, a 1. számú mellékletben szereplő pályázati adatlap kitöltésével, magyar nyelven, postai küldeményként, személyesen vagy elektronikus úton az alábbi címen:

MTA Titkársága Határon Túli Magyarok Titkársága 1051 Budapest, Nádor utca 7. domus [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu

A pályázatokkal kapcsolatban munkaidőben (H-Cs, 8-16.30 és P: 8-14 óra között) a +36-1-411-6196-os telefonszámon és/vagy a domus[at]titkarsag.mta.hu e-mail címen kérhető információ.

Az Akadémiai Adattár, az AAT az alábbi linken érhető el:

https://aat.mta.hu/aat/

Az Akadémiai Adattár használatához ide kattintva tölthető le segédlet.

Az Egységes Pályázati Keretrendszer (EPK) használatához ide kattintva érhető el segédlet. A Magyar Tudományos Művek Tárával (MTMT) kapcsolatban az alábbi linken található elérhetőségeken kapható tájékoztatás: https://mtmt.hu/helpdesk