Madrid: tudományos promóciós rendezvény a Graphisoft, a Madridi Magyar Nagykövetség és a Madridi Építészeti Kamara együttműködésében megvalósuló

2016. november 2.

A Madridi Magyar Nagykövetség, a Graphisoft és a Madridi Építészeti Kamara együttműködésében 2016. november 16-án a magyar innovatív építészeti szoftvereket és a stadionépítési projektet bemutató tudományos promóciós rendezvényre kerül sor Madridban, melynek célja a magyar fejlesztésű Archicad szoftver bemutatása nagy presztízsű spanyol építészirodák számára.

A mintegy 100.000 építész által használt, folyamatosan fejlesztett, és a legelterjedtebb építészeti szoftverek közé tartozó ArchiCad évek óta nagy elismerésnek örvend nemzetközi szakmai körökben. A termék egyike azon ötleteknek, melyek magyar mérnökök agyából pattantak ki, és amelyek a magyar kreativitást hirdetik a világban.

A rendezvény tematikájában helyet kap a magyar innovációs vívmányok, sikerek bemutatása, valamint a magyar kreatívipari potenciál ismertetése. A rendezvényre 120 főt várunk, az előadók sorában a nagykövet és Madridi Építészeti Kamara elnöke mellett neves spanyol és magyar építészirodák szerepelnek.