A Magyar Tudományos Akadémia hivatalos Facebook-oldala – hozzászólási szabályzat

Fontos, hogy adott témákról és hírekről beszélgetni lehessen. Fontos, hogy megismerhessük és megoszthassuk egymás gondolatait. Így az is fontos, hogy mindezt kulturált keretek között tegyük. Ezért, ha hozzászólást ír egy, az MTA Facebook-oldalán megjelent poszthoz, kérjük, tartsa be az alábbi szabályokat.

2017. június 27.
  • Arra kérünk minden kommentelőt, hogy csak saját nevében, önmagát vállalva írjon oldalunkra.
  • Ne adjon ki semmilyen bizalmas információt sem önmagáról, sem másvalakiről.
  • Csak releváns, odaillő tartalmat jelenítsen meg a posztok alatt. Kérjük a reklámok, ismeretlen hátterű hírforrásokra, esetlegesen vírusos, adathalász oldalakra mutató linkek mellőzését.
  • A véleménynyilvánítás során oldalunkon nincs helye személyeskedésnek, más ember nemére, vallására, nemzetiségére, etnikumára, identitására, politikai meggyőződésére, szexuális irányultságára, külső és belső tulajdonságaira tett negatív, sértő, bántó vagy agresszív megjegyzéseknek, zaklatásnak, valamint gyűlöletkeltő, illegális és erőszakos tartalmaknak.

A kommenteket az oldal szerkesztéséért felelős munkatársaink moderálják. Megelőlegezve a bizalmat, olvasóinknak minden posztnál lehetőségük van kinyilvánítani véleményüket. Köszönjük, ha hozzájárulnak ahhoz, hogy egy-egy téma kapcsán tartalmas beszélgetések alakuljanak ki. Reméljük, sok érdekes és hasznos információt találnak közösségi oldalunkon is.