FameLab

FameLab Magyarország

FameLab Magyarország

Megnyitottuk a FameLab Magyarország regisztrációját a 2018. évi versenyre!

A Magyar Tudományos Akadémia és a British Council Hungary együttműködésében 2018-ban első alkalommal Magyarországon is megrendezésre kerül a FameLab verseny.

Jelentkezhetnek mindazok, akik 18. évüket betöltötték, és természettudományos, műszaki, informatikai vagy matematikai tanulmányokat folytatnak, kutatnak, vagy egyéb tudományos munkakörben dolgoznak.Jelentkezését leadhatja online a regisztrációs lap kitöltésével vagy a FameLab appon keresztül. A regisztráció határideje 2018. március 26.

Csatlakozzon az élvonalbeli kutatást végző kutatók globális hálózatához! A FameLab korábbi résztvevői TEDx-beszédeket tartottak, könyveket írtak, miniszterek és vezérigazgatók lettek, és számos díjat nyertek a tudományterületükön folytatott kiemelkedő kutatásaikért.

A FameLab Magyarország döntősei részt vesznek egy kétnapos mesterkurzuson, melyet tapasztalt brit instruktorok tartanak. A mesterkurzuson részt vevők jelentősen fejleszthetik kommunikációs képességeiket. Az országos döntő nyertese pedig elutazik a Cheltenham Tudományos Fesztiválra, a FameLab International döntőjére, és további nemzetközi kapcsolatokat építhet ki, melyek túlmutatnak az országhatárokon, rendszereken és tudományterületeken.