// ERC Nemzeti kapcsolattartó pont

Böngésszen a Gy.I.K. bejegyzések között

Ha valamely költségkategória eredetileg nem szerepelt a költségvetésben, kell-e szerződésmódosítás ahhoz, hogy a projekt időtartama során ez a költségkategória bekerüljön a költségvetésbe?

Ha egy változtatás csak a költségvetés elemeit érinti, és ennek magára a kutatásra nincs kihatása, nem feltétlenül válik szükségessé a szerződésmódosítás.

Az ERCEA minden ilyen irányú, beérkező kérést egyedileg vizsgál meg. A kedvezményezettnek tanácsos kapcsolatba lépnie a szerződésmódosításokkal foglalkozó csoporttal az
ERC-C2-amendments@ec.europa.eu e-mail címen, tőlük ugyanis személyre (vagyis az adott helyzetre) szabott választ kaphat.

támogatási megállapodás / Grant Agreement
költségvetés / budget

A pályázónak a pályázatában meg kell-e adnia a kutatócsoport tagjainak nevét és csatolnia kell-e CV-jüket?

A kutatócsoport tagjainak CV-jét nem kell csatolni. Az egyes kutatócsoporttagok nevét ugyan nem kell közölni, de a pályázatban ismertetni kell, milyen összetételű az a kutatócsoport, amely a pályázatban leírt tevékenységeket végezné. További részletek ezzel a kérdéssel kapcsolatban az „Information for Applicants to the Starting and Consolidator Grant 2016 Calls” című dokumentumban olvashatók.

pályázat / proposal
  • 21 találat
  • További

Tegye fel kérdését