PÁLYÁZAT AZ AKADÉMIA INGATLANAINAK FELÚJÍTÁSÁRA 2019.

A pályázat célja

Az akadémiai kutatóintézet-hálózat hatékony működésének, a kiemelkedő kutatási eredmények elérésének nélkülözhetetlen feltétele az Akadémia tulajdonában, és az akadémiai költségvetési szervek használatában lévő, valamint az akadémiai költségvetési szervek által bérelt ingatlanok állapotának megfelelő szinten tartása.

Az akadémiai költségvetési szervek hosszú távú eredményessége céljából a Magyar Tudományos Akadémia a 2019. évre pályázatot hirdet a fenti bekezdésben megjelölt ingatlanok felújítására és kapcsolódó beruházásokra. 2019-ben a rendelkezésre álló támogatás várható összege 723,8 millió forint.

Az Akadémia ingatlanainak felújítására kiírta pályázatának honlapja az alábbi oldalon érhető el:

A pályázatról szóló tudnivalókat a pályázati felhívás tartalmazza. Kérjük, olvassa át figyelmesen a pályázati felhívást, mielőtt megkezdi az adatkitöltést.

A pályázatokat 2018. június 15. 16:00 óráig lehet feltölteni az MTA internetalapú pályázati felületén (https://palyazat.mta.hu/felujitas_2019). A kizárólag postai úton megküldött pályázatok nem kerülnek elfogadásra.

A belépéshez AAT (Akadémiai Adattár, https://aat.mta.hu) azonosító szükséges. Amennyiben nem rendelkezik regisztrációval, abban az esetben az „AAT/Pályázatok/Új pályázói regisztráció” menüpontban a „Felújítási pályázat - 2019” kiválasztásával regisztrálhat.

Amennyiben rendelkezik regisztrációval az AAT-ben, de elfelejtette jelszavát, a https://aat.mta.hu oldalon tud új jelszót igényelni. Ha nem biztos benne, hogy rendelkezik-e az AAT-ben regisztrációval, akkor az aat [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu elérhetőségen szíveskedjen segítséget kérni.

A pályázat beadásával kapcsolatos további kérdésekben az MTA Vagyongazdálkodási és Közbeszerzési Osztálya ad felvilágosítást (telefon: 06 1/411-6265; e-mail: vagyongazdalkodas [at] titkarsag [dot] mta [dot] hu)