Akadémiai Klub

Vacsoraestek - ínyenceknek

Vacsoraestek az Akadémiai Klub éttermében

2017. szeptember 25. (hétfő) 19.00 óra, Akadémiai Klub, Kodály-terem

Rendhagyó módon erre az estére a bort sörre cseréljük: vendégünk a MONYO Brewing Co. kézműves sörfőzde. A 2014-ben alakított vállalkozás mára igen sikeressé vált, s bízunk benne, hogy különleges (és érdekes nevű…) termékeik az Önök tetszését is elnyerik majd!

Étel- és italsor:

Aperitif:
SHATZI
FLYING RABBIT

A sörök mellé kínált falatkák:
Malachúskenyér
Fehér bundás jalapeno
Savanyú káposztás, burgonyás pirog

Hideg előétel:
Pácolt pisztráng narancs-homokkal, búzasör-habbal
WHT IPA

Leves:
Vaddisznó-consommé

Meleg előétel:
Cheddar sajttal töltött házi tészta, szezámolajos bazsalikompesztóval
AMERICAN BEAUTY

Főétel:
Borókás grillezett marhabélszín borsmártással, fondant édesburgonyával
BLACK ALLIGATOR

Karamellás csokoládéganache kávékrémmel
INVISIBLE BIKINI

A vacsora ára 8 800 Ft/fő. Jelentkezni – a vacsora árának befizetésével – az Akadémiai Klub éttermében 2017. szeptember 21-ig (csütörtök) lehet. Tel.: +36-1-312-0626; 411-6371.

2017. október 30. (hétfő) 19.00 óra, Akadémiai Klub, Vörösmarty-terem

Szétnéztünk a klub pincéjében és néhány izgalmas borra leltünk. Ezekkel kísérjük az októberi fogásokat.

Étel- és italsor:

Francois President Brut - pezsgő
Faszenes kecskesajt – amouse bouce

Szarvasgerinc-carpaccio ököruszály-zselé és rókagomba
Móri Olaszrizling (Olló), 2014/2015 – Csetvei Pince

Fürjleves buggyantott tojással

Grillezett durbincs paradicsomlekvárral, cukkinivirággal
Holdfény Cuvée, 2011 – Holdvölgy Pince (Akadémia Catering bora)

Bbq marhaoldalas pancettás zöldbabbal, fekete répával
Áldás Egri bikavér, 2015 – St. Andrea Pincészet, Eger

Sütőtök panna cotta mákhabbal
Tramontana, 2015 – Bujdosó Pince, Balatonboglár

A vacsora ára 8 800 Ft/fő. Jelentkezni – a vacsora árának befizetésével – az Akadémiai Klub éttermében 2017. október 26-ig (csütörtök) lehet. Tel.: +36-1-312-0626; 411-6371.